Nemzetközi foci

Mandzukic 20 milliót érhet a Juventusnak

A torinóiak a Bayern csatárára vetettek szemet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Épp csak véget ért a téli átigazolási időszak, máris megindultak a pletykák arról, vajon nyáron kire vethetik ki hálójukat a topcsapatok.
Az olasz Tuttosport értesülései szerint a Juventus, amely januárban Dani Osvaldót vette kölcsön, nyáron nagy bevásárlást tervez.
Antonio Conte fő kiszemeltje az a Mario Mandzukic lehet, akinek a szekre rúdja igencsak kifelé áll Münchenben. A 27 éves horvát támadó edzésmunkája a hírek szerint sokat romlott, mióta kiderült, nyáron új riválist kap Robert Lewandowski személyében a bajor klubnál. A csatár viselkedését Pep Guardiola mellett a klubvezetés is megelégelte, Matthias Sammer és Karl-Heinz Rummenigge is amondó, ha így folytatja, hamarosan csomagolhat az Allianz Arénából.
A torinói gárda ezt ki is használná és a hírek szerint 20 millió eurót sem sajnálnának kiadni a tavalyi BL-döntőben is gólt jegyző támadóért.
A Juve másik célszemélye a portugál Nani, akit a United szívesen kölcsönadott volna már januárban is, ám egy sérülés miatt végül kútba esett az üzlet. A “Zebrák” érte 10 milliót fizetnének ki nyáron – írja a Tuttosport.

Olvasói sztorik