Nemzetközi foci

Draxler szívesen váltott volna

Az Arsenallal szóba hozott játékos mindent elkövet azért, hogy ott legyen a brazíliai világbajnokságon.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hosszú ideig úgy tűnt, Julian Draxler, a Schalke 04 20 esztendős középpályása lehet az Arsenal nagy fogása a téli átigazolási időszakban, ám az üzlet végül meghiúsult.
A 10-szeres német válogatott labdarúgó a SkySportnak adott nyilatkozatában elárulta, nem feltétlenül rajta bukott meg az üzlet.
“A tény az, hogy Horst Heldt, a Schalke klubigazgatója több ajánlatot is kapott értem a télen” – kezdte Draxler. “Örömmel tölt el ez a tudat. Egy felől ez megmutatja, mennyire tisztelnek a klubnál, még ha Heldt a megkérdezésem nélkül is utasította vissza a megkereséseket” – tette hozzá a játékos.
“Fogalmam sincs, hogy mit hoz a nyár, szívesen kipróbáltam volna magam Angliában már idén, de egyelőre nem ez számít. Nehéz hónapok következnek, és szeretnék minél jobb eredményeket elérni a Schalkéval. Ott akarok lenni a válogatottal a brazíliai vb-n, ennél semmi sem fontosabb most” – tette hozzá Draxler.

“A pillanat közeleg, nem kerülhetjük el. Julian Európa egyik legnagyobb ígérete – egy napon bizonyosan elhagy minket, de addig is szeretnénk kihozni a maximumot abból, hogy velünk van” – nyilatkozta az ügy kapcsán Horst Heldt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik