Nemzetközi foci

A Bayern nem engedi el Kroost

Hiába a United érdeklődése, Sammer ismét leszögezte, a Bayern veszi, nem eladja a játékosokat.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Toni Kroos nem lesz a Manchester United játékosa, legalábbis Matthias Sammer, a Bayern München sportigazgatója szerint.

A 24 éves középpályás szerződése 2015 júniusáig szól a bajor klubbal és a hírek szerint szeretné megdupláztatni a fizetését, ebbe viszont a Bayern nem menne bele, így jelenleg komoly alkudozás folyik. A bérvitát használná ki David Moyes, a United menedzsere, hogy megszerezze a kiváló rugótechnikával megáldott középpályást. A “Vörös Ördögök” állítólag 25 millió eurót sem sajnálnának Kroosért a nyáron.

“Nem fogjuk Tonit eladni a szerződése lejárta előtt, ebben egészen biztos lehet mindenki” – mondta a Suddeutschen Zeitungnak Sammer. “Csak Uli Hoeness szavait tudom idézni, a Bayern nem játékoseladásokból él, a Bayern vesz.”
“Mind azt szeretnénk, ha hosszabbítana velünk, de nem egy egyszerű eset. Jelen állás szerint az mondanám, 70-80 százalék az esély arra, hogy velünk marad 2015 után is.”
“Toni remek játékos, de néha többet gondol a teljesítményéről, mint amilyen az valójában. Azt a képességét viszont kár vitatni, hogy képes az egész csapatért felelősséget vállalni és segíteni” – tette hozzá Sammer.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik