Nemzetközi foci

Källström győzni jött

Bajnoki címet ünnepelne az Arsenal friss szerzeménye.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tapasztalt svéd irányító alig pár órája lett hivatalosan is Arsenal játékos, máris interjút adott az „ágyúsok” honlapjának. Kim Källström a Spartak Moszkvától érkezett, fél évig áll majd a londoniak rendelkezésére.

„Fantasztikus érzés hogy az Arsenal tagja lehetek. Csodálatos játékosokkal, és egy nagyszerű edzővel dolgozhatok itt, egy olyan trénerrel, aki már régóta irányítja ezt a gárdát. Hálás vagyok azért, hogy itt lehetek, és igyekszem a legtöbbet kihozni magamból, hogy minél jobb helyre segítsem a csapatot.”
Az Arsenalt idén sem kerülik el a sérülések, a londoniak középpályásai sorra dőltek ki, Arsene Wenger pont ezért döntött a tapasztalt irányító mellett.
„Tegnap még Abu Dhabiban voltam a Szpartakkal, ekkor érkezett a telefon. Azt kérdezték, szeretnék-e néhány hónapra az Arsenal játékosa lenni. Egy ilyen ajánlatra nem tudtam nemet mondani, szóval visszatértem a hotelba, és amilyen gyorsan csak tudtam, ideutaztam Londonba. Izgatott vagyok, az Arsenal egyhatalmas klub, amely hosszú idő után újra közel került egy trófea eléréséhez. Részese akarok lenni ennek a történelmi sikernek, szeretném a legjobbamat nyújtani!”

Olvasói sztorik