Nemzetközi foci

Apja nyomdokaiban?

Kasper Schmeichel a Manchester United kapusa lehet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A nem feltétlenül legmegbízhatóbb információiról elhíresült Sun szerint ismét Schmeichel állhat a Manchester United kapujába. No nem a ma már 51. életévét taposó klubikon, Peter tér vissza az Old Traffordra, hanem fia, a jelenleg a Championship-éllovas Leicester Cityben védő Kasper öltheti magára a “Vörös Ördögök” szerelését.
David Moyes szeretné továbbra is tűzben tartani jelenlegi elsőszámú kapusát, David de Geát, ezért új riválist igazolna mellé, a fő kiszemelt pedig az ifjabb Schmeichel. A 27 éves dán hálóőr idei teljesítményével korábban az AC Milan figyelmét is felkeltette, amely 4 millió fontot fizetne ki érte.
A United még a téli átigazolási időszakban megegyezne Schmeichel leigazolásáról, hogy aztán az idény végéig, kölcsönben még a Leicesternél maradjon. Az üzlet részeként a United jelenlegi cserekapusa, a szintén dán Anders Lindegaard nyártól a Cityhez kerülhet.
Érdekesség, hogy Kasper 2009-ig a Manchester City szolgálataiban állt, igaz a Premier League-ben csupán nyolc bajnokin jutott szóhoz ez idő alatt, míg többnyire alacsonyabb osztályú együtteseknél szerepelt kölcsönben.

Olvasói sztorik