Nemzetközi foci

Januzaj ciki randija

A MU fiatalja melegítőben érkezett a randira és olcsó étkezdébe vitte a lányt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Érdekes sztoriról számolt be a The Sun nevű angol bulvárlap. A MU 18 éves tehetsége randin volt, azaz randira vitte az anyukája, ahol egy nála jóval idősebb lány volt az “áldozat”.
A 25 éves Melissa McKenzie eléggé meglepődött Januzaj udvarlási szokásain. Nem elég, hogy a hölgynek kellett fuvarozni a srácot, miután átszállt a kocsijába, még az elegáns éttermi vacsora is elmaradt. A manchesteri focista ugyanis a Nando’s-ba vitte randipartnerét.
Melissa, aki egy közösségi oldalon ismerkedett meg Adnannal, nagyon igyekezett, hogy jó benyomást keltsen, például csak a sminkjére többet költött, mint amibe a vacsora került, azaz 30 font állt 18-cal szemben.
A vacsora után még tévéztek egyet egy hotelszobában, majd az X-faktor közös megtekintése után a fiú kilenckor hazavitette magát. Második randira aligha van kilátás, de sosem lehet tudni.
Egyelőre úgy néz ki, hogy a Nando’s járt a legjobban egy kis ingyen reklámmal, akik meg is ajándékozták Januzajt egy ötven fontos utalvánnyal. Az majdnem három randi…

Olvasói sztorik