Nemzetközi foci

MU: Kroos lesz a következő?

Mata után újabb BL-győztes középpályás csatlakozhat a Unitedhoz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol lapértesülések szerint a Bayern München 24 esztendős középpályására, Toni Kroosra is szemet vetett David Moyes, a Manchester United menedzsere. A skót tréner pénteken este a helyszínen tekintette meg a bajorok Mönchengladbach elleni diadalát, írja a Daily Mail.
Kroos szerződéséből 18 hónap van hátra, és a Bayern vezetősége egyelőre nem tudott megegyezni vele a hosszabbításról. Karl-Heinz Rummenigge a német klub vezérigazgatója ugyanakkor a minap úgy nyilatkozott, biztos abban, hogy hamarosan egyezségre jutnak a felek.
A 41-szeres válogatott labdarúgó 2006-ban igazolt a Hansa Rostock együttesétől a Bayernhez, ahol egy évvel később már a Bundesligában is bemutatkozhatott. 118 élvonalbeli bajnokin tizenkét gólja van a bőrnadrágosoknál. 2009 januárjától 2010 nyaráig a Bayer Leverkusennél szerepelt kölcsönben, ahol másfél idény alatt 43 Bundesliga-meccsen tíz találatot jegyzett.
Moyes a hírek szerint a Mönchengladbachban futballozó Patrick Herrmann játékát is figyelemmel kísérte.
A United épp péntek este jelentette be, hogy klubrekordot jelentő 37 millió font ellenében szerződteti a Chelsea-től Juan Matát.

Olvasói sztorik