Nemzetközi foci

A rendőröket hívta a kiesés miatt

Az egyik United-drukker részegen tárcsázta a 999-et, majd Sir Alex Fergusont követelte a telefonhoz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
„-Halló, a manchesteri rendőrséget hívta, miben segíthetünk?

– Fergusonnal akarok beszélni, most!”
Viccnek tűnik, de a fenti beszélgetés tényleg megtörtént tegnap este…
Egy részeg Manchester United-szurkoló az éjszaka közepén tárcsázta a rendőrség sürgősségi számát, majd azt követelte, beszélhessen Sir Alex Fergusonnal, az együttest negyed évszázadon át irányító, tavaly leköszönt menedzserével.
Mint ismeretes a David Moyes vezette „Vörös Ördögök” szerda este büntetők után kiestek a Sunderlanddal szemben a Ligakupa-elődöntőjében. Tíz büntetőből, csupán hármat sikerült értékesítenie a játékosoknak, a United futballistáinak ötből mindösszesen egyet.
„Múlt este, valamivel 22 óra 30 perc után hívást kaptunk Crumpsallból, Manchester északi részéről, az ittas személy Sir Alex Fergusonnal akart beszélni” – olvasható a manchesteri rendőrség hivatalos Facebook-oldalán.
„Nyilvánvaló, hogy szomorú, lehangoló érzés lehet, mikor egy futballcsapat kikap, de mindenkit arra kérünk, emlékezzenek, a 999-es számot sürgős rendőrségi esetekben hívják csak. Ha Sir Alex Fergusonnal akarnak beszélni, próbálják meg a Manchester Unitedon keresztül elérni. Ott vélhetően (de nem feltétlenül) jobb esélyekkel kapcsolják őt, mint a rendőrségen” – ad tuti tanácsot hasonló esetekre a GMP.

Olvasói sztorik