Nemzetközi foci

Neymar 95 millió euróba került?!

Továbbra is sok a tisztázatlan kérdés a brazil csillag barcelonai szerződtetése kapcsán.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az El Mundo Deportivo értesülései szerint könnyen lehet, hogy a világ legdrágább labdarúgóját ma már nem Cristiano Ronaldónak, hanem Neymarnak hívják, csak épp az átigazolási díjhoz hozzá kell számolni néhány “egyéb” költséget is…
A spanyol lap úgy tudja, a Barcelonának összesen 95 millió eurójába került a brazil támadó szerződtetése a nyáron. Az 57 milliós vételár mellett (amely összegről továbbra se tudni pontosan, hogy kihez, kikhez is jutott belőle), a Barca több külön tételt is elutalt, hol Neymar édesapjának és rokonainak, hol marketing cégekhez, hol karitatív célokra, Sao Paulo-i árváknak és hátrányos helyzetű gyermekeknek.
A spanyolok szerint Neymar apja kétmillióval lett gazdagabb az üzlet során, ezt az összeget pedig a büszke papa arra fordítja, hogy fiához hasonló új tehetségeket fedezzen fel a Santos számára.
A transzfer előkészítetségéről mindent elárult, hogy már 2011 novemberében születtek megállapodások, és 2013 szeptemberéig összesen hét hivatalos papír létezéséről szerzett tudomást a lap szerkesztősége, melyek összértéke bizony a világ legdrágább játékosává tennék a 21 éves támadót.
Cristiano Ronaldót 2009-ben 94 millió euróért szerződtette a Real Madrid, míg Gareth Bale vételára 91 millió volt a hírek szerint.

Olvasói sztorik