Nemzetközi foci

Del Piero visszatérhet a Juventushoz

A klubikon leszögezte, nem haragszik a torinói klubra, szívesen küzdene a jövőben is a csapat sikereiért.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alessandro Del Piero visszavonulását követően visszatérne a Juventushoz, ahol valamely klubvezetői posztot szeretné betölteni, legalábbis erre enged következtetni a 39 esztendős támadó nyilatkozata.

Az olasz csatár 2012-ben távozott Torinóból, hogy Ausztráliában, a Sydney FC-ben folytassa pályafutását. Összesen 19 évet húzott le a “Zebráknál” ez idő alatt pedig mindent megnyert klubjával, amit csak lehetséges: bajnoki címet, olasz kupa- és BL-trófeát is ünnepelhetett a Juvéval.

“Sosem tartottam kizártnak, hogy visszatérjek a Juventushoz. Életemben egyetlen ajtót sem zártam be senki előtt, főleg nem akkor fogom, mikor az a lehetséges visszatérésem ajtaja Torinóba” – kezdte a Rai Sportnak a támadó.

“Kába, zavarodott voltam, mikor el kellett jönnöm. Szerelmes vagyok a Juventusba, és ez örökké így marad. Szívesen visszatérnék egy napon” – tette hozzá Del Piero.

“Conte remek edző, sikerkovács, a csapat motorja, de a játékosok is bizonyítottak alatta, készek a győzelemre. Szenzációs az idei szezonjuk, elképesztő fél év van mögöttük!” – mondta a torinói klub jelenéről a klubikon.

Olvasói sztorik