Nemzetközi foci

Moyes bekeményít, a Chelsea sztárját akarja!

A Man.United 27 millió fontot fizetne Matáért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Star beszámolója szerint David Moyes, a Manchester United menedzsere megindította utolsó offenzíváját a rivális Chelsea középpályásáért, Juan Matáért. A lap úgy tudja, a skót tréner 27 millió fontot készül ajánlani a spanyol labdarúgóért, akit a minap a BL-győztes Bayern Münchennelis hírbe hoztak.
A 25 éves labdarúgó kevesli a José Mourinhótól kapott játéklehetőséget, ezért a hírek szerint a távozást fontolgatja. A portugál tréner kijelentette, egyetlen futballistájának sem tud biztos helyet garantálni a kezdőcsapatban, ha Mata távozni akar, megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt ez elé. Azt azonban hozzátette, riválishoz semmiképpen se hajlandó elengedni.
Moyes időközben Torinóban is járt, ahol a hírek szerint a világ jelenlegi egyik legjobb középső középpályásának tartott Arturo Vidal játékára volt kíváncsi. A chilei half szintén a Manchester United kívánságlistáján szerepel.
A Manchester United jelenleg a Premier League 7. helyén szerénykedik az új menedzserrel, aki állítólag több mint 100 millió font tőkét kapott a klubvezetőségtől azért, hogy télen megerősítse a csapat keretét, mellyel kiharcolhatja a Bajnokok Ligája-indulást.

Olvasói sztorik