Nemzetközi foci

Banega a Unitedba igazolhat

Az argentin középpályás távozni szeretne a Valenciától.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

David Moyes felvette a kapcsolatot a Valencia vezetőségével, illetve a 24-szeres argentin válogatott Even Banega menedzsmentjével a labdarúgó leigazolása kapcsán – írja a People.
A 12,5 millió fontra becsült labdarúgó 2008 óta erősíti a “Denevéreket”, igaz egy idényt eltöltött kölcsönben az Atlético Madridnál. A hírek szerint a 25 esztendős középpályás maga kérte arra a Valencia klubvezetőit, hogy megfelelő ajánlat esetén engedjék el, ugyanis szeretné új környezetben kipróbálni magát.
https://www.youtube.com/watch?v=R6aGREvNpPsMoyes korábban úgy nyilatkozott nem akar kapkodni, a januári átigazolási időszakban ugyanis nehéz jó áron, minőségi erősítést jelentő játékost igazolni. Inkább kivárna, és nyáron igyekszik megerősíteni kellőképpen a United keretét. Banega megszerezésére ugyanakkor reális esélye lehet már januárban.
A labdarúgó vélhetően helyet kap Argentína világbajnoki keretében is, egy esetleges jó vb-szereplés pedig komolyan felsrófolhatja az árát. Kérője így is akad elég: a United mellett a Tottenham és az Arsenal is érdeklődést mutat a játékos iránt, de a Milan, a Fiorentina és az AS Roma kapcsán is emlegették már Banega nevét.
Az üzletben kulcsszerep juthat Javier Hernandeznek, a manchesteriek mexikói válogatott futballistájának, akit Juan Antonio Pizzi, a Valencia vezetőedzője szívesen Spanyolországba csábítana.

Olvasói sztorik