Nemzetközi foci

Rosicky marad az Ágyúsoknál

Wenger örülne, ha a cseh játékos maradna, Rosicky sem vágyik másra

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A cseh válogatott játékos szerződése ugyan a nyáron lejár, úgy tűnik, mégis az Arsenalt erősíti a jövőben.
Rosicky marad az Arsenalnál, árulta el Arsene Wenger a goal.com-nak. Bár hivatalosan már csak hat hónapig áll a klub kötelékében, a hosszabbítás szinte biztosra vehető.
A középpályás szabadon tárgyalhat bárkivel a téli átigazolási szezonban, azonban már korábban kijelentette, nyolc év után is minden vágya, hogy továbbra is a londoniakat erősítse.
Wenger megerősítette, örömmel venné, ha Rosicky maradna és a korábbi Borussia Dortmund-játékos képességeiről áradozott.
„Tomas nálunk fog maradni a szezon végén” – mondta a francia tréner az érdeklődő riportereknek pénteken. „Csodálatos labdarúgó és sokat tesz hozzá a csapat játékához. Bizonyos, hogy ő egy tipikus Arsenal játékos a gyorsaságát, technikai képességeit és csapatorientáltságát figyelembe véve. Fantasztikus futballista.”
Rosicky eddig az összes fordulóban pályára lépett a Premier League-ben az idei szezonban és a keretben lesz a hétfő esti, Aston Villa elleni összecsapáson is.

Olvasói sztorik