Nemzetközi foci

Borussia: Ter Stegen távozik

A német válogatott hálóőr nem fogadta el a klub ajánlatát szerződése meghosszabbításáról.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zöld jelzést kapott a Barcelona!

Marc-André ter Stegen, a Borussia Mönchengladbach katalánok által is kiszemelt hálóőre ugyanis bejelentette, nem ír alá új szerződést nevelőegyesületével, így legkésőbb a 2014/15-ös idény végén távozik a csapattól.

A 21 esztendős, német válogatott kapust már hosszú ideje emlegetik a Barcelona kapcsán, ahol a szezon végén búcsúzó Victor Valdés utódja lehet majd.

Max Ebert, a Borussia sportigazgatója elárulta, úgy készülnek, hogy nyáron új hálóőrt kell igazolniuk.
“Marc jelezte a vezetőség számára, hogy nem fogadja el a szerződésajánlatunkat. A döntése nem jelentett meglepetést, készültünk rá. Hamarosan valamelyik európai topklubé lesz, mi pedig új játékost igazolunk a helyére” – fogalmazott a sportvezető.

“Remélem, a szurkolók megértik a döntésemet. Mindig is igyekeztem korrekt lenni, azt ígértem, hogy a téli szünet után döntök a jövőmről és így is tettem. Egyelőre az előttünk álló fél évre szeretnék koncentrálni. Hogy azután mi lesz, arról még fölösleges beszélni” – idézi Ter Stegent a goal.com.

FRISS: A német Der Westen úgy tudja, a Borussia közleményével egy időben Ter Stegen aláírta új szerződését a Barcelonával, amelyhez 2014 nyarán csatlakozik. A kontraktus 2018 nyaráig szól. A Mönchengladbach legalább 8 millió euróval gazdagodik. A kapus kérésére hivatalosan azonban csak az idény végén jelentik majd be az érkezését.

Olvasói sztorik