Nemzetközi foci

Walcottot megdobták kővel, kenyérrel

Az Arsenal támadója nem dobott vissza semmit... mosolygott, és megmutatta az eredményt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tegnap esti londoni derbivel egyszer már foglalkoztunk. Az Arsenal 2-0-s sikert ért el a Tottenham ellen az FA-kupában, ám mint a két csapatnál általában, ez a találkozó sem érhetett véget kisebb botrány nélkül.
Történt ugyanis, hogy a mérkőzés hajrájában Theo Walcott, az “Ágyúsok” támadóját sérülés miatt hordágyon kellett lehozni a pályáról. A hevesebb Spurs-drukkerek időhúzást sejtve különböző tárgyakkal próbálták megdobálni a földön fekvő angolt, aki felé repült pénzérme, öngyújtó, papírpohár, de még egy félig elfogyasztott szendvics is.
A labdarúgó nem volt szívbajos, a füttykoncertre egy laza kézmozdulattal reagált: kettő-nullát, azaz a mérkőzés állását mutatva emelte magasba a kezeit. Tán kissé túlzottan is könnyelműen – véli az angol sajtó, amely szerint Walcottot az drukkerek “hecceléséért” akár el is tilthatják majd.
Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere ugyanakkor kiállt játékosa mellett.
“Semmi csúnyán, semmi rosszat nem tett. Megdobálták, próbálta magát valahogy védeni. Nem volt agresszív, csak mosolygott a dolgon. Nem hiszem, hogy ebből ügyet kéne csinálni, de ha a szövetség azt akar, nem tudok mit tenni ellene!” – nyilatkozta a francia menedzser.
Annyi egyszer már biztos, Walcott sokkal higgadtabban reagált, mint néhány héttel korábban csapattársa, Jack Wilshere, akit a Manchester City ellen elbukott bajnokit követően több hétre meszelt el az angol szövetség mutogatásért…

Olvasói sztorik