Nemzetközi foci

Újabb Spurs játékos igazol Madridba?

Lamela nem váltotta meg a világot Londonban. Az Atlético tárt karokkal várja.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Erik Lamela nyáron nagy reményekkel érkezett Londonba. Az AS Romától több mint 25 millió fontért szerződtetett labdarúgótól nem kevesebbet vártak, minthogy lépjen a walesi Gareth Bale örökébe a Tottenham támadószekciójában. Ez azonban nem jött össze: mindössze nyolc bajnokin jutott szóhoz és képtelen volt betalálni az ellenfelek kapujába. Ezen még az Európaligában nyújtott teljesítménye sem javít sokat: hat meccs, egy gól.

Helyzete André Villas-Boas távozását követően sem látszik megváltozni, így a Mirror értesülései szerint a januárt már kölcsönben, egy másik csapat színeiben kezdheti meg. Kérőben nincs hiány, a Serie A-ból az Internazionale és az AC Milan is jelezte érdeklődését a futballista iránt, míg a spanyol élvonalból az Atlético Madrid jelentkezett be.

Utóbbi a hírek szerint már fel is vette a kapcsolatot a Spurs vezetőségével és a játékos képviselőivel, jelezve, amennyiben az argentin-spanyol kettős állampolgárságú labdarúgó beválik, úgy az idény végén 30 millió euróért végleg megvásárolnák a játékjogát.

A hatszoros válogatott futballista szeretne ott lenni a 2014-es világbajnokságon, ám erre csak állandó játéklehetőség mellett van reális sansza.

Olvasói sztorik