Nemzetközi foci

CR7 szívesen dolgozna újra Mourinhóval

A portugál klasszisnak Bölöni László szakértelme is hiányzik.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ugyan nem sikerült felhőtlenre az elválás, Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál sztárja amondó, ha úgy hozza a sors, szívesen lenne ismét honfitársa, José Mourinho játékosa.
A “Különleges” idén nyáron hagyta ott a Real Madridot, hogy ismét a Chelsea menedzsere lehessen. Spanyol lapértesülések szerint azóta nem is beszélt volt játékosával. Mourinho a nézeteltérések ellenére is elismerően nyilatkozott a közelmúltban CR-ről, kiemelve, szerinte a 28 éves labdarúgó a legjobb játékos azok közül, akiket valaha is edzett. Ronaldo a A Bolának elmondta, szintén nyitott arra, hogy egy nap még együtt dolgozzanak.
“Hogy megbocsátok-e Mourinhónak? Nincs miről beszélni, soha nem volt komoly nézeteltérésünk, semmi rosszat nem mondtam senkiről” – nyilatkozta a tévének Ronaldo. “Szívesen dolgoznék újra Mourinhóval, de igaz ez minden korábbi edzőmre. Sir Alex Fergusonra, Manuel Pellegrinire és Bölöni Lászlóra. Rengeteget tanultam tőlük. Öröm lenne bármelyikük irányítása alatt játszani!”
Arra kicsi a sansz, hogy Mourinho visszatérjen a közeljövőben a Realhoz, és arra is, hogy Cristiano Ronaldo esetleg a Chelsea játékosa legyen. Az azonban nyílt titok, hogy az 50 esztendős menedzser idővel szívesen lenne a portugál válogatott szövetségi kapitánya. Ha más nem, ott újra közös célokért harcolhatna a páros.
Ronaldo remek idényt fut, 16 bajnokin már 18 gólnál jár a spanyol pontvadászatban, ezzel továbbra is remek esélye van az Aranylabda elnyerésére.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik