Nemzetközi foci

A Bayern is akarja az „új Xavit”

Pep Guardiola újabb spanyol középpályást csábítana a bajorokhoz!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A Bayern München is harcba száll Kokéért, az Atlético Madrid 21 esztendős középpályásáért, akit korábban a Manchester United és az Arsenal is megpróbált megszerezni – írja a Daily Express.
A spanyol labdarúgó remek szezont fut az Atlétivel, a spanyol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is húzóembere az együttesnek. Teljesítményét látva sokan már az „új Xaviként” emlegetik – megoldásai, játékstílusa állítólag kísértetiesen emlékeztet a Barcelona fiatalkori karmesterére.
A hétszeres spanyol válogatott labdarúgót ugyanakkor nem szívesen engedné el a madridi klub. Diego Simeone, az együttes vezetőedzője korábban többször is hangoztatta, hosszútávon számol a labdarúgóval, aki szintén jelezte, egyelőre nem szeretne váltani.
Koke szerződése ugyanakkor tartalmaz egy kivásárlási záradékot, eszerint bármelyik klub, amely egyezségre jut a futballistával, az 16 millió font ellenében viheti is.
Csak emlékeztetőül, Pep Guardiola nyáron 25 millió eurót fizetett ki korábbi játékosáért, az FC Barcelonától leigazolt Thiago Alcantaráért, aki szintén spanyol válogatottként csatlakozott a bajor klubhoz.

Olvasói sztorik