Nemzetközi foci

Ribéry ellen döntött a bíróság

Ismét terítéken a tiniprosti-ügy.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az újságírók javára döntött a francia bíróság. Frank Ribéry, a Bayern München francia sztárja a közelmúltban keresetet nyújtott be egy az életéről és botrányairól íródott könyv kapcsán, mely szabad fordításban a Ribéry sötét oldala c. viseli.
A könyvet két francia újságíró írta, és benne részletesen feszegetik a játékos 2009-es ügyet egy francia prostituálttal, Zahia Deharral, aki jelenleg fehérneműtervezőként keresi kenyerét Párizsban.
Ribéry pechje, hogy a “hölgy” 2009-ben még kiskorú volt, ezért pedig a francia törvények értelmében akár hároméves börtönbüntetés is járhat. Eredetileg úgy volt, hogy 2013 júniusában letárgyalják az ügyet, ám végül 2014 őszére tolták a vizsgálat befejezését.
A labdarúgó szerette volna elérni, hogy a kötetet ne árusíthassák, addig kerüljenek le az üzletek polcairól, míg a bíróság döntést nem hoz a prostituált-ügyben.
Ribéry mindvégig tagadta egyébként, hogy találkozott volna Deharral, akárcsak válogatottbeli csapattársa, Karim Benzema, aki a hírek szerint szintén élvezte a nő szolgáltatásait.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik