Nemzetközi foci

Liverpool: Suárez hosszabbított!

A támadó hosszútávú szerződést írt alá a "Vörösökkel".

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Liverpool hivatalos honlapján jelentette be, hogy új szerződést kötött a klub 26 esztendős gólvágójával, Luis Suárezzel.
A szerződés részleteiről nem lehet túl sokat tudni, korábbi lapértesülések szerint a hosszabbítás egyik feltétele az volt, hogy az uruguayi támadó jelenlegi, heti 130 ezer fontos fizetését 200 ezerre emeljék.
A klub eközben csak annyit közölt, hosszútávú megállapodás született, így biztosnak tűnik, hogy Suárez még jó néhány idényt lehúz az Anfield Roadon.
“Nagyon boldog vagyok, hogy aláírtam az új szerződésem, ezzel hosszútávra biztosítva lett a jövőm. A csapat folyamatosan fejlődik, akad néhány igazán kiváló játékosunk, akik mellett úgy érzem, együtt képesek vagyunk trófeákat nyerni” – nyilatkozta a bejelentést követően a csatár, aki hozzátette, a liverpooli szurkolók szeretete sokat nyomott a latba, mikor meghozta döntését.
Brendan Rodgers, a “Vörösök” menedzsere szerint fantasztikus nap a mai a klub történetében.
“Még mindig csak 26 éves, a legjobb szezonjai még előtte állnak és már most igazi világklasszis. Vele együtt elérhetjük a céljainkat. Még hosszú-hosszú ideig csodálhatjuk a ‘pool szerelésében. Ennél szebbet sem a sem a klub munkatársai, sem a szurkolók, sem a tulaj nem kívánhatott volna” – mondta a tréner.

Suárez idén már 17 gólnál jár a Premier League-ben, ezzel toronymagasan vezeti az angol bajnokság góllövőlistáját.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik