Nemzetközi foci

Gattuso inkább öngyilkos lesz

... mintsem együtt éljen egy koholt váddal, ha nem tudja tisztázni a nevét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amint arról beszámoltunk az AC Milan legendáját, a BL-győztes és világbajnok Gennaro Gattusót is összefüggésbe hozták az olasz bundabotránnyal. A gyanú szerint a 73-szoros olasz válogatott labdarúgó kapcsolatban állt több letartóztatott személlyel is, akik a klubok és a bűnszervezett vezetői között funkcionáltak kapcsolattartóként.

Gattuso a hírekre reagálva indulatos nyilatkozatot tett, melyben leszögezi, ha bármiben is bűnösnek találják, inkább önkezével vet véget az életének, minthogy együtt éljen egy ilyen szégyennel. Állítja, ártatlanul vádolják.

“Soha, egy pillanatig sem futott át az agyamon a leghalványabb gondolata annak, hogy eladjak egy mérkőzést. Aki ismer, tudja, utálok veszíteni, legyen az egy barátságos meccs, vagy akár egy kártyaparti a barátaimmal. Elképesztő düh és sértetség van most bennem. Mindent tisztázni akarok, nem hagyom, hogy egy ilyen vád foltot hagyjon a karrieremen. Ha bármit is rámbizonyítanak, kész vagyok megölni magam a nyilt utcán” – nyilatkozta az AC Milan korábbi kiválósága.

Olvasói sztorik