Nemzetközi foci

A PSG belehúz

A franciák három világsztárt is szerződtetnének.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A France Football értesülései szerint a Paris SG nagybevásárlásra készül a nyáron és három világsztárt is a francia fővárosba csábítana.
A fő kiszemelt a Chelsea belga szélsője, Éden Hazard, aki korábban öt idényt húzott le Franciaroszágban, a Lille légiósaként. Hazard másfél éve igazolt Londonba, ahol érkezése óta alapembere a kék-fehéreknek, 50 bajnokin 15 találat fűződik a nevéhez. Kulcsembere volt az előzőidényben Európaliga-győzelemig jutó csapatnak.
A középpálya közepére Paul Pogbát szemelte ki Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője. A hírek szerint a Juventus 20 esztendős francia játékosáért akár 40 millió eurót is kiadna a párizsi klub. Pogba a Manchester Unitednél kezdte a karrierjét, ám Sir Alex Fergusontól kevés lehetőséget kapott a bizonyításra, így 2012-ben a Juventushoz igazolt, ahol rögtön első szezonjában olasz bajnoki címhez segítette az együttest.
A védelem megerősítésére is akad célpontja a franciáknak, méghozzá a szintén rendkívül fiatal Raphael Varane. A Real Madrid hátvédjét az utóbbi időben több térdsérülés is hátráltatta, idén csupán négy meccsen jutott szóhoz Carlo Ancelotti csapatában, ennek ellenére továbbra is az európai labdarúgás egyik legnagyobb tehetségének tartják a posztján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik