Nemzetközi foci

Kamu, hogy a Leverkusenhez igazolna

Miroslav Klose senkivel sem tárgyalt még a jövőről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A napokban szárnyra kapott a pletyka, hogy Amerika helyett inkább hazatér, azaz Németország felé veszi az irányt Miroslav Klose, az olasz Lazio veterán támadója. A 35 esztendős labdarúgót a Bayer Leverkusennel boronálták össze, ám a csatár hamar cáfolta a híreket az egyik olasz rádióadónak.
“Hazugság amit írtak, az első klub, akivel tárgyalni fogok a jövőmről, az a Lazio” – nyilatkozta Klose a Lazio Style-nak. “Beszéltünk néhány hónapja, beszéltünk arról is, hogy lenne lehetőségem Amerikába menni, igen, de ez természetes, mivel a nyáron lejár a szerződésem. De arról, hogy hol folytatom először a Lazio vezetőivel fogok tárgyalni. Ha eljön a megfelelő pillanat leülünk, és megbeszéljük a jövőt” – mondta a német.
“Visszatérve a Leverkusenhez, kamu az egész. Sosem beszéltem azzal az újsággal, amely megírta a történetet. Ez csak azért szomorú, mert a szurkolók így rossz dolgokat feltételezhetnek rólam, közben semmi sem fontosabb annál, minthogy játszak és minél eredményesebb legyek, hogy mindent megtegyek a csapatért.”
“Szerencsére fizikálisan rendben vagyok. Nem vagyok százszázalékos ugyan, de játékra kész vagyok. Sőt, játszani akarok. Két meccsünk van hátra az év végéig. Mindkettőn játszani akarok – és nyerni!”- tette hozzá Klose, aki még a Parma ellen szenvedett kisebb sérülést.

Olvasói sztorik