Nemzetközi foci

Balotelli szeme elkékült

Szakítása a jelek szerint nem viselte meg a Milan fenegyerekét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Kisírt, kivörösödött szemek helyett döbbenetes kék írisszel pózolt a twitteren Mario Balotelli, az AC Milan olasz csatára. A labdarúgó eddig rendre szokatlan frizuráival borzolta a kedélyeket, ám ezúttal tovább lépett, és színes kontaktlencsével dobta fel megjelenését – egyúttal hívta fel magára ismét a bulvársajtó figyelmét.
Nem, mintha nem jutott volna ki számára a címlapokból az elmúlt napokban. Olasz lapértesülések szerint ugyanis szakított kedvesével, a belga Fanny Negueshával. Ráadásul a pletykák szerint modell tette ki Balotelli szűrét.
Szintén komoly visszhangot kapott a napokban apasági ügye. Korábbi kedvese, Raffaella Fico, aki múlt decemberben hozta világra közös kislányukat, Piát, azt állítja, a csatár továbbra sem hajlandó eleget tenni apai kötelességeinek, ráadásul az apasági vizsgálatot sem vállalta be.
Eközben a futball terén továbbra is döcög a szekér. Az AC Milan csupán 12. az olasz bajnokságban, míg Balotelli hat gólnál jár a szezonban. Igaz találatai felét a legutóbbi két fordulóban hozta össze.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik