Nemzetközi foci

Mourinho ismét Rooney-val próbálkozik

A Chelsea menedzsere nyáron megszerezné az angol válogatott ékét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alighanem fél Anglia beleremegne, ha összejön José Mourinho legújabb átigazolási ötlete…

Angol lapértesülések szerint miután Wayne Rooney ismét visszautasította, hogy tárgyalóasztalhoz üljön 2015 nyarán lejáró szerződése meghosszabbításáról a Manchester Unitenél, José Mourinho, a Chelsea menedzsere ismét jelezte, jövő évtől számítana rá csapatánál.
A portugál tréner idén augusztusban is próbát tett Rooney megszerzésével, ám akkor nem jött össze az egyezség a nagy riválissal. Pedig a hírek szerint jóval 24 millió font felett lett volna az ajánlott összeg, ami egyébb bónuszokkal még további pénzt hozhatott volna David Moyes és a United konyhájára.
Az bizonyos, hogy az angol válogatott támadó januárban nem fog váltani. Jelenleg a MU legeredményesebb játékosa 19 mérkőzésen 10 gólnál jár az idényben. Komoly anyagi haszna nem lenne a Unitednak abból, ha fél évvel korábban válnának meg tőle, cserébe viszont idény közben kéne utódot találni számára, és az új játékost beépíteni a csapatba.
Nyáron azonban összejöhet az eredetileg elképzelhetetlennek tűnő váltás. Ha valahol, akkor Manchesterben érzik is ezt, mivel 2012-ben hasonló körülmények között, egyetlen évvel a szerződése lejárta előtt szerezték meg a szintén nagy riválisnak számító Arsenaltól Robin van Persie-t – teszi hozzá a Daily Mirror.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik