Nemzetközi foci

CR átaludta a vb-sorsolást

A portugál válogatott sztárja utólag értesült az ellenfelekről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A portugál válogatott vezéregyénisége, Cristiano Ronaldo átaludta a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság pénteki sorsolását, amelyen csapata a németekkel, a ghánaiakkal és az amerikaiakkal került egy csoportba.

“Nem követtem élőben a sorsolást – mondta vasárnap a szakértők szerint az Aranylabda megnyerésére is esélyes támadó. – Őszinte leszek: aludtam.”

A Real Madridban légióskodó 28 éves sztár hozzátette, a németek minden vb-n az esélyesek között említhetők, és az Egyesült Államoknak és Ghánának is nagyon jó csapata van.

“Az első és legfontosabb célunk, hogy továbbjussunk a csoportból, aztán majd meglátjuk, mi történik az egyenes kieséses szakaszban” – mondta Ronaldo. Azzal folytatta, hogy szerinte “a földön kell maradniuk”, mivel csak a legjobbak nyerhetnek. “Remélem, hogy Portugália a legjobbak közé tartozik.”

A 109-szeres válogatott csatár egyik nagy álma, hogy világversenyen nyerjen a nemzeti csapattal, de a vb kezdetéig csak a Real Madridra koncentrál.

“A vb-ig még hónapok vannak hátra, addig sok minden történik majd” – mondta Ronaldo.

Olvasói sztorik