Nemzetközi foci

Az év kihagyott ziccere

Távolugrógödörben ünnepelt gól, üres kapus bénázás, 97. perces egyenlítés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Valószínűleg a finn harmadosztály legérdekesebb meccsét játszotta novemberben az FC Gnistan a GrlFK ellen.

A 3-3-as végeredmény nem mindennapi körülmények között alakult ki. A vezetést a vendégek szerezték meg, majd Tuomas Mustonsen duplájával fordítottak a hazaiak. A Gnistan élő legendája második találatát a távolugró gödörbe vetve magát ünnepelte.

Az érdekességek a 71. percben kezdődtek, amikor a zöld mezes vendégek már emberhátrányban futballozva kiegyenlítettek. Négy perccel később ismét előnyhöz jutott a Gnistan, amely ezt követően háromszor is eldönthette volna a találkozót.

Az emberhátrányban lévő GrlFK ugyanis mindent egy lapra feltéve támadott az egyenlítésért, a hazai kontrák pedig életveszélyesek voltak.

A 94. percben már majdnem fel is került a 4-2-es eredmény a táblára, hiszen két hazai játékos állt az üres kapuval szemben (!), ám a ziccert mégis sikerült kihagyni.

“35 éve vagyok a futballban, de ilyet az életben nem láttam még. És nem is fogok” – mondta az esetről a Gnistan vezetőedzője, Erkka Lehtola.

Ezután jött a csattanós válasz, a 97. percben egy tizenhatoson belülről kirúgott labdát a vendégek játékosa, Fanton Seferi húsz méterre a kaputól jobbal átvett, majd kapásból a jobb felső sarokba zúdított. 3-3.

A mérkőzést ugyan még májusban játszották, de a felvétel most került fel a világhálóra.
https://www.youtube.com/watch?v=UPgny2V1UBc

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik