Nemzetközi foci

Ciki: összekeverte Mandelát Freemannel

"Elment az egyik legnagyobb hollywoodi sztár." A Levante kapusa cikisebbet nem is tévedhetett volna – állítólag feltörték a fiókját.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Manapság nagyon-nagyon kell vigyázni, hogy mit oszt meg az ember a Facebookon vagy épp a Twitteren, főleg, ha profi labdarúgóról van szó.
A jelek szerint a Levante 26 esztendős hálóőre, Javier Jimenez azonban nem volt elég elővigyázatos, és ezzel jó 24 órára a kék madárkás oldal egyik fő célpontjává vált. A kapus Nelson Mandela halálhírét kommentálta a következő poszttal.
“Gyászolom az én hősöm, Nelson Mandela helyrehozhatatlan elvesztését, az egyik legnagyobb színész távozott Hollywoodból, RIP” – majd a tweetet egy Morgan Freemanről készült fotóval egészítette ki.
Nem kellett sok ahhoz, hogy a felhasználók, majd a spanyol média is felfigyeljen a cikis posztra. Jimenez ugyan gyorsan törölte a bejegyzést, ám a lavina már elindult. Később bocsánatot kért, hozzá téve, a posztot nem ő helyezte el, valaki vélhetően feltörte a fiókját, hogy gonosz tréfát űzzön vele.
Hogy tényleg így volt-e sose tudjuk meg… Az viszont bizonyos, az Alavés, a Valladolid és a Murcia korábbi hálóőrével aligha foglalkoztak eddigi karrierje során annyit, mint az elmúlt egy napban.

Olvasói sztorik