Nemzetközi foci

Ramsey átka ismét lecsapott

Az Arsenal középpályása ezúttal a Cardiff ellen duplázott, majd nem sokra rá Paul Walker életét vesztette.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Aaron Ramsey 2008-ban került az Arsenalhoz, azonban súlyos lábtörése miatt csak 2011-től vált fontos láncszemévé a londoniaknak. A 2013-as szezonig csak elvétve talált be az ellenfelek hálójába, de ezek után rendszerint egy híres ember életét veszítette.
2011. május 1. – Az Arsenal 2-1-re legyőzte a Manchester Unitedet. Ramsey első gólját lőtte ebben az idényben, és néhány órával később az Egyesült Államok bejelentette, hogy megölték Oszama bin Ladent.
2011. október 2. – Ramsey gólt lőtt a Tottenhamnek és három napra rá meghalt Steve Jobs, az Apple alapítója.
2011. október 19. – Ramsey-gól a Marseille ellen a BL-ben, másnap megölték Muammar Kadhafi líbiai diktátort.
2011. december 11. – Ramsey gólt lőtt a Manchester Citynek, majd hat nappal később Kim Dzsongil, koreai diktátor életét vesztette.
2012. február 11. – Gólt lőtt a Sunderlandnek, és még aznap, pár órával később bejelentik Whitney Houston halálhírét.
2013. szeptember 18. – Ramsey gólt lőtt a Marseille elleni BL-meccsen, majd másnap bejelentik Ken Norton halálhírét. A 70 esztendős bokszoló 1973-ban legyőzte Muhammad Alit.
2013. november 30. – Két gólt is lőtt korábbi csapatának, a Cardiffnak, s még ezen a napon életét vesztette Paul Walker, a Halálos iramban-filmek főszereplője.
Nyilvánvalóan ezek csupán véletlen egybeesések, de vannak olyanok is, akik titokzatos összefüggéseket sejtenek…https://www.youtube.com/watch?v=IFHaDDhYO0w

Olvasói sztorik