Nemzetközi foci

A Spurs a United exével szemezget

A Fiorentina gólerős támadója AVB utolsó mentsvára lehet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Tottenham Hotspur idén 12 bajnoki forduló alatt csupán kilenc gólig jutott, így egyre komolyabb viharfelhők gyűlnek a menedzser, André Villas-Boas feje felett. A portugál tréner is érzi, nagy a baj, lapértesülések szerint mind kétségbeesettebben keresi, kivel erősíthetné meg a klub keretét a januári árigazolási időszakban – már ha akkor még ő ül annak kispadján.
A The People úgy értesült, az utolsó mentsvár Guiseppe Rossi, a Fiorentina olasz válogatott csatára lehet, akiért akár 35 millió eurót is hajlandó lenne kiadni AVB.
A 26 esztendős támadó súlyos, egymást követő két keresztszalag-szakadásából felépülve alapember a “Liláknál”, 13 idei bajnokiján már 11-szer volt eredményes (egymaga hatékonyabb, mint a komplett Tottenham), így érthető, ha felkeltette a londoniak érdeklődését.
Rossi januárban – még sérülten – 10 millió euró ellenében igazolt a Villarrealtól a Fiorentinához. Szerződése 2017-ig szól az olasz klubbal, azonban tartalmaz egy kivásárlási záradékot: 35 millió euróért bárki, bármikor megveheti a 29-szeres válogatott csatárt.
Az amerikai születésű futballista számára nem lenne idegen a Premier League, mivel 2005-ben a Manchester United színeiben mutatkozott be a profik között, majd a Newcastle United játékosa is volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik