Nemzetközi foci

AVB: Szégyelljük magunkat

A Tottenham története legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Premier League-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!André Villas-Boas elnézést kért a Tottenham szurkolóitól a vasárnapi, megalázó 6-0-ás vereséget követően, melyet a Manchester City otthonában szenvedett el a londoni alakulat.

A Spurs tegnap a legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Premier League történetében. 1996-ban a Newcastle-től kaptak ki 7-1-re, de akkor legalább rúgtak gólt.

“Az egyetlen dolog amit mondhatok, hogy sajnálom. Nem a klubhoz méltó módon játszottunk. Nem akarok senkire mutogatni, csapatként mondtunk csődöt. Rendkívül kínos vereség ez. Nehéz magyarázatot találni. Eddig a miénk volt a legjobb védelem a Premier League-ben, erre hat gólt kapunk egy meccs alatt. Már 14 másodperc után csődöt mondtunk, rögtön elvesztettük a kontrollt a találkozó felett. Sok csapat tud váltani a félidőt követően, nekünk ez sem sikerült, a negyedik gól pedig megsemmisítő volt. Elszállt a fejünk. Hat meccset játszottunk otthon, és rúgtunk 26 gólt. A baj idegenben van. Nem hiszem, hogy másképp játszanánk vendégként. Rendre sok lehetőségünk van, sokat birtokoljuk a labdát, de az eredmények nem jönnek.”

Olvasói sztorik