Nemzetközi foci

“Botokkal várunk titeket!”

A Milan szurkolói a meccs végén számon kérték a játékosokat a székháznál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Szombat este az AC Milan 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Genoával, tette mindezt úgy, hogy a 36. perctől kezdve, Manfredini kiállításának köszönhetően emberelőnyben futballozhattak, Balotelli pedig rendkívül gyatrán rúgva kihagyott egy büntetőt.

A milánói piros-feketék csak szenvednek az idei szezonban, Kakáék csak a 11. helyen szerénykednek a Serie A tabelláján, ráadásul legutóbbi öt meccsükből egyet sem tudtak megnyerni.

Ezt már a szurkolók sem nézték tétlenül, a szombat esti mérkőzést követően háromszáz dühös Curva Sud-tag a klub székháza felé vette az irányt, hogy számon kérjék a játékosokat. Közben “Szégyelljétek magatokat!” és “Botokkal várunk titeket!” rigmusokat énekeltek.

Az ultrák elsőszámú célpontja a büntetőt elflegmázó Balotelli volt, akit szidalmaztak a szurkolók, mikor megpróbált hazamenni. Aztán érkezett Kaká és Abbiati, akik megígérték, hogy még több erőfeszítést tesznek majd a csapat sikeressége érdekében, ez némiképp csitította a kedélyeket.

A szurkolók azt is számon kérték a játékosokon, hogy míg Balotelliéknek tele a zsebük, addig nekik keményen meg kell dolgozni azért, hogy ott lehessenek kedvenc csapatunk meccsén.

Olvasói sztorik