Nemzetközi foci

Llorente másképp döntött volna

A spanyol csatár nem ért egyet Diego Costa választásával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Fernando Llorente, a Juventus spanyol válogatott támadója nehéz helyzetbe került, ami a jövő évi világbajnoki részvételt illeti, köszönhetően a brazil Diego Costa döntésének. Az Atlético Madrid támadója a közelmúltban bejelentette, hazája helyett a spanyol nemzeti tizenegyben szeretne futballozni, és ha nem szól közbe egy váratlan sérülés, Egyenlitői-Guinea ellen be is mutatkozik a La Rojában.
„Természetes miután remekül kezdte a szezont és úgy döntött, a spanyol válogatottban szeretne játszani, az némi riadalmat válthat ki a csatárokból. Mostantól kezdve még nehezebb lesz támadóként bekerülni a Rojába” – kesergett az AS c. lapnak Llorente Costa honosítása kapcsán.
„Hogy őszinte legyek, nem igazán lepett meg a döntése. Hosszú évek óta Spanyolországban játszik, és közvetlen közelről láthatta, hogy játszik a válogatottunk. Mindenki szívesen játszana a spanyol válogatottban, és Diego Costának erre megadatott a lehetősége.”
„Rendkívül magas szinten tud futballozni, és úgy döntött, ezt spanyol színekben szeretné kamatoztatni. Megértem. Bár személy szerint én a saját hazámat választottam volna, ha a helyében vagyok, de mindenki maga hozza a döntéseit” – tette hozzá a 28 esztendős, világ- és Európa-bajnok csatár.

Olvasói sztorik