Nemzetközi foci

Messi Agüerót akarja

Szívesen játszana együtt honfitársával a Barcelonában is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Daily Express értesülései szerint a Barcelonánál megint előtérbe került Kun Agüero megszerzése. A katalánok már a nyáron, a Neymar-üzlet előtt is megkörnyékezték a Manchester City támadóját, sőt, tárgyalások is voltak az átigazolással kapcsolatban, ám akkor végül nem jött létre a megállapodás.

Neymar megszerzésével alaposan lecsökkent az Agüero-üzlet prioritása, ám információk szerint most a támadó honfitársa, Lionel Messi közbenjárásával ismét előtérbe kerülhet.

Spanyol lapok jelentése szerint az egykori Atlético-csatár jelentős honvággyal küszködik Angliában, szívesen visszatérne hazájába, válogatottbeli csapattársa pedig csábítja a katalánokhoz.

Agüerót annak idején a Real Madrid is szerette volna a soraiban tudni, ám az üzlet meghiúsult, és az argentin már nem szívesen tenné át székhelyét a Bernabéuba.

A legnagyobb akadálynak egyelőre az tűnik, hogy a Citynél kimondták: Agüero nem eladó, fontos része a csapatnak, ráadásul nem szívesen adnák oda egy BL-riválisnak. Persze, mint tudjuk, van az a pénz…

Az átigazolást az is nehezíti, hogy a Barcelona trénere, Gerardo Martino jelenleg nem küszködik csatárgondokkal, sokkal inkább az egyre inkább elöregedő védelem szorulna frissítésre.

Olvasói sztorik