Nemzetközi foci

Januárban Angliába csábítanák Iniestát

David Moyes a Premier League történetének egyik legnagyobb átigazolására készül.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Angol lapértesülések szerint a Manchester United vezetősége vizsgálja annak lehetőségét, hogyan szerezhetnék meg a Barcelona spanyol világbajnok irányítóját, Andrés Iniestát.
A labdarúgó továbbra sem tudott megegyezni szerződéshosszabbításáról a katalánokkal, ezt használná ki David Moyes, a “Vörös Ördögök” menedzsere, aki már januárban leigazolná Iniestát.
A 29 esztendős játékos korábban kijelentette, szíve szerint a Barcelonától vonulna vissza, az a Daily Mail ugyanakkor hozzáteszi, a fizetése körüli kérdések miatt megingatható. Ráadásul az is a United malmára hajtja a vizet, hogy az utóbbi időben Iniesta több spanyol válogatott béli csapattársa is a Premier League felé vette az irányt.
A spanyol Sport c. napilap ugyanakkor frissiben cáfolta az angolok értesüléseit, kiemelve, akár már decemberben megszülethet az egyezség Iniesta és a Barcelona között, mely értelmében a katalán labdarúgó 2017-ig meghosszabbítja jelenleg 2015-ig szóló kontraktusát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik