Nemzetközi foci

Ancelotti: Özil gyáva volt megharcolni a helyéért!

A Real Madrid trénere reflektált a klubtól nyáron távozó játékos szavaira.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Mesut Özil a minap adott nyilatkozatában kijelentette, a Real új vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit hibáztatja azért, hogy el kellett hagynia Madridot. A német labdarúgó úgy érezte, az olasz szakember nem bízik benne, ezért döntött végül a váltás mellett.
Ancelotti szerint azonban Özil egyszerűen csak gyáva volt, félt vállalni a versenyt a csapatba kerülésért, és inkább a könnyebb utat választotta, egy olyan klubhoz szerződve, ahol nincs komoly riválisa.
“Özil nem érezte magát kényelmesen. Tudtam, hogy már beszélt egy másik klubbal, mert távozni szeretne” – mesélte a PSG korábbi edzője az Onda Cerónak. “Mesut tisztában volt azzal, hogy verseny van a posztján és nem lehet ott majd minden meccsen, erre azt a választ adta, hogy inkább lelép.”
“Igen, a csapat egyensúlya érdekében inkább Di Maríát preferáltam, ő jobb mint Özil a dinamika szempontjából” – magyarázta meg Ancelotti, miért engedte el könnyen a 25 éves németet.

Olvasói sztorik