Nemzetközi foci bajnokok ligája

Chiellini hibái sokba kerültek a Juvénak

Cristiano Ronaldo duplájával a Real Madrid otthon tartotta a három pontot a Juventus ellen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának csúcsrangadóján a Real Madrid 2-1-es győzelmet aratott a Juventus ellen. Cristiano Ronaldo találatára még Fernando Llorente válaszolni tudott, azonban nem sokkal később a portugál klasszis ismét betalált, ezúttal 11-esből. Giorgio Chiellini követte el a szabálytalanságot a büntetőt megelőzően, majd a második játékrész elején kiállítatta magát, s ezzel megpecsételte csapata sorsát.

A B-csoport másik mérkőzésén a Galatasaray 3-1-re győzte le az FC Köbenhavnt, és ezzel a Juventust megelőzve feljött a második pozícióba.
Az A-csoportban nem születet meglepetés, a Manchester United Martinez öngóljával győzte le a Real Sociedadot, míg a Bayern Leverkusen 4-0-s győzelmet aratott a Sahtar Donyeck ellen.
A C-csoportban a PSG idegenben végezte ki az Anderlechtet 5-0-ra. Zlatan Ibrahimovic négy gólt szerzett ezen a meccsen, így három fordulót követőn már hat gól áll a neve mellett. A kvartett másik összecsapásán a Benfica 1-1-et játszott az Olympiacossal.
A D jelű négyesben a Manchester City 2-1-es sikert aratott a CSKA Moscow otthonában, míg a Bayern München 5-0-lal küldte haza a Viktoria Plzent.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik