Nemzetközi foci

Casillas helye tényleg Barcelonában van!

A magyar szurkolók között a spanyoloknál is nagyobb az egyetértés.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A spanyol Marca szavazásán az olvasók legnagyobb része azt javasolta Iker Casillasnak, ha elhagyja a Real Madridot, akkor annak riválisánál, az FC Barcelonánál folytassa karrierjét.
A voksoláson felbuzdulva arra kértünk titeket, szavazzatok ti is, hol látnátok a legszívesebben a spanyol kapuslegendát, ha 1998 után valóban a távozás mellett dönt.
A válasz egyértelmű és határozott volt. Sőt. Míg a spanyoloknál – igaz 26 ezer voksoló közül – “csak” 45 százalék nyomott a Barcelonára, addig a rangadó.hu felmérésén, két nap alatt, 467 emberből 282 kattintott a katalán sztárcsapat nevére, ez pedig több mint a szavazatok 60 százaléka.
A második helyre –akárcsak Spanyolországban – az Arsenal ért oda a voksok 15 százalékát begyűjtve (70), míg a harmadik az AC Milan lett 12,4 százalékkal (58).
A jelek szerint tehát egyértelmű, ha Casillas szakmailag a legnagyobb kihívást akarja választani, akkor tényleg Barcelonában a helye. Nem mellékesen fricskának se lenne utolsó az őt mellőző edzők és a madridi klubvezetés számára. Persze a Real-drukkerek vélhetően elég nehezen emésztenének meg egy ilyen klubváltást…

Olvasói sztorik