Nemzetközi foci

Kaká érzelemdús visszatérése

A brazil karmester 2009 után ismét tétmeccsen léphetett pályára a San Siróban az AC Milan játékosaként.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Ricardo Kaká visszatért. A brazil középpályás 2009 után ismét a San Siro közönsége előtt léphetett pályára az AC Milan szerelésében.
A 31 éves labdarúgó négy évvel ezelőtt 65 millió euró ellenében igazolt a Real Madridhoz, ám ott nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket és így idén nyáron ingyen térhetett vissza korábbi sikerei színhelyére.
Azonban Milánóban sem indult zökkenőmentesen az idénye, mivel a Torino elleni idegenbeli bajnokit követően megsérült, így a hazai pályán való “bemutatkozására” egészen szombatig, az Udinese ellen 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésig kellett várnia.
“A szurkolók… a köszöntés… ez valami olyan dolog, ami életem végéig velem lesz” – nyilatkozta Kaká a Milan csatornájának.
“Több mint egy hónapig nem játszhattam, de ezért a napért megérte várni. Jó érzés látni és hallani, hogy a szurkolóknak ilyen sokat jelentek, és így vártak rám. Még érzem a meccshiányt, nem tudom, mikorra nyerem vissza tökéletesen a formám, de bízom abban, hogy minél hamarabb” – mondta érezhetően meghatottan az aranylabdás brazil. “Remélem, a mentalitásommal, a hozzáállásommal példát tudok majd mutatni, és sokra visszük együtt, csapatként. Minden módomban lévőt elkövetek azért, hogy segítsen a Milant.”

A találkozót Birsa bombagóljával 1-0-ra nyerte meg az AC Milan. Kaká csereként, a 77. percben állt be Matri helyére.

Olvasói sztorik