Nemzetközi foci

Az Aston Villa kapusa távozni készül

A birminghami együttes veterán hálóőre nem akar a kispadon kuporogni.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A korábbi ír válogatott kapus kiszorult az Aston Villa csapatából, köszönhetően riválisa, Brad Guzan remek formájának. Given 2012 nyara óta mindössze két bajnokin lépett pályára a birminghami csapatban, és ezt a rutinos hálóőr érthető okból nehezen viseli. A 37 éves játékos védeni akar, és nem a kispadon ücsörögni, ezért januárban távozni szeretne a Premier League 10. helyén tanyázó együttestől.
“Csalódott vagyok, hogy nem játszhatom, de ugyanolyan keményen dolgozom a tréningeken, és remélem, hogy januárban jön egy lehetőség a számomra. Nehéz ezt megélni, főleg, ha úgy érzi az ember, hogy ott lenne a helye a csapatban” – nyilatkozta a The Sunnak Given.
Given számára nem csak az jelentene esélyt, ha érte jelentkezne be egy klub, hanem az is, ha a többek között az Arsenallal szóba hozott Guzantávozik a Villától.
A 125-szörös válogatott hálóőr korábban a Blackburn, a Swindon Town, a Sunderland, a Newcastle United és a Manchester City színeiben védett a Premier League-ben.

Olvasói sztorik