Nemzetközi foci

Wenger a svéd 6. osztályból igazolt

Az Aston Villa, a Chelsea és a Tottenham is vitte volna a 15 esztendős hátvédet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az Arsenal a svéd hatodosztályban(!) szereplő Hisingsbackából igazolt hátvédet – számolt be az angol Express c. lap. A mindösszesen 15 esztendős Kristopher Da Graca jövő nyáron csatlakozik Arséne Wenger együtteséhez, ahol vélhetően az utánpótláscsapatokban kap majd eleinte helyet.
“Az Arsenal egy nagy és remek csapat. Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok a klubhoz és lehetőségem lesz arra, hogy kiváló labdarúgóvá váljak Angliában” – idézi a lap Da Gracát, aki hozzátette, tudja, hogy először a saját korosztályában kell bizonyítania, és bizony kőkemény munka vár rá, ha megakarja ragadni azt a lehetőséget, amit új szerződése kínál.
A 15 éves labdarúgó korábban szerepelt próbajátékon az Aston Villánál, a Chelsea-nél és a Tottenhamnél is, azonban hiába a másik három klub érdeklődése, az Arsenal lett a befutó.
“A mi klubunk egy egészen kis csapat, a Kristopherért kapott pénz nagyon szép összeg a mi szintünkön. Nem akartunk az útjába állni, sok sikert kívánunk számára” – nyilatkozta a transzfer kapcsán Thoman Albinsson, a svéd együttes elnöke.

Olvasói sztorik