Nemzetközi foci

Ronaldinho a PSG-ből vonulna vissza

A 33 éves karmester még egyszer próbára tenné magát az öreg kontinensen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!Visszatérhet egykori csapatához, és Párizsban fejezheti be impozáns karrierjét Ronaldinho, a Barcelona és az AC Milan egykori kiválósága. A 33 esztendős középpályás jelenleg hazájában, az Atlético Mineiróban futballozik, amellyel tavaly megnyerte a dél-amerikai Bajnokok Ligáját, a Copa Libertadorest.
“Azt gondolom, minden játékos örömmel venné, ha lehetőséget kapna arra, hogy egy olyan nagy klubban fejezze be a karrierjét, mint a Paris Saint-Germain. A PSG-nek igazán erős, jó csapata van jelenleg, élmény lenne ott befejezni” – idézi a goal.com Ronaldinho nyilatkozatát.
A 2002-ben világbajnoki címet nyert futballista két éven keresztül erősítette a franciákat még az évezred elején, 2001 és 2003 között. Később öt évet lehúzott az FC Barcelonában, ahol két bajnoki címet és egy BL-győzelmet is ünnepelhetett. Európában utoljára az AC Milan labdarúgója volt, 2011-ben tért haza Brazíliába, ahol előbb a Flamengo játékosa lett, majd az Atlético Mineiróhoz igazolt.
Ronaldinho eddigi karrierje során 94-szer lépett pályára a brazil válogatottban és 33 gólt szerzett.

Olvasói sztorik