NB III

Mikler Roland talált csapatot a focista testvérének

Veszprémben folytathatja pályafutását.

A magyar kézilabda válogatott kapus, Mikler Roland segítségével az NB III-as Veszprém labdarúgócsapatában bizonyíthat Mikler Dániel, aki az internetről tudta meg: új klub után kell néznie – írja a borsonline.hu.

Mikler Dániel egy internetes közleményből értesült arról, hogy klubja, a harmadosztályú Szigetszentmiklós átmenetileg minden anyagi támogatást megvon a felnőtt csapattól, és amatőrként folytatják a megye I-ben.

– Nem értesítettek, én is csak az interneten olvastam. Aztán volt egy megbeszélés, ahol ugyanazokat elmondták, ami a közleményben szerepelt. Egyáltalán nem számítottam rá, semmi előjele nem volt – mondta a focikapus, akinek féltestvére, a Veszprém kézilabdakapusa, Mikler Roland a közösségi oldalon kért segítséget, találjanak Dánielnek csapatot.

– A veszprémi klubnál látták Roli bejegyzését, és megkerestek, hogy elmennék-e próbajátékra. Természetesen igent mondtam – mesélte a húszéves hálóőr, aki hétfőn már együtt edzett új együttesével, kedden pedig edzőmeccset játszott.

Az pedig napokon belül kiderül, leigazolják-e Dánielt, aki a harmadik Miklerként védhet Veszprémben. Roland mellett ugyanis a legkisebb fivér, Krisztián a város kézilabda-akadémiáján ugyancsak kapusként pallérozódik.

Olvasói sztorik