NB III

Visszalép az NB III-tól a dobogón végző klub

Ezzel alaposan felborul a harmadosztály, és a megyei első is.

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

Visszalép az NB III-tól a Szigetszentmiklós. A csapat a harmadosztály közép-csoportjában a harmadik helyen végzett a magunk mögött hagyott szezonban. Az alábbi közleményt tették ki a hivatalos weboldalukra:

Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat, és szimpatizánsainkat, hogy az egyesület beruházásában zajló Regionális Utánpótlás Centrum építése olyan fázisba került, amikor jelentős anyagi áldozatokat kell hoznia a klubnak, hogy a kivitelezést, – amely a szigetszentmiklósi gyerekeknek, és Önöknek épül – időre megvalósíthassuk.

Ezért a felnőtt csapatot üzemeltető Kft. tulajdonosai úgy döntöttünk, hogy minden erőforrásunkat a beruházásra fordítjuk, ezért átmenetileg megszüntetjük az első csapat anyagi támogatását, és a továbbiakban amatőrként, a megyei első osztályban versenyeztetjük első csapatunkat.
Ki kell emelnünk, hogy átmeneti döntésről van szó, amit kizárólag a fontosság mentén hoztunk meg.

Döntésünket erősítette továbbá az is, hogy klubunk egyetlen – és az is műfüves borítású – pályával rendelkezik egyelőre, és amit a tavalyi évben, mint a vándor cirkuszosok voltunk kénytelenek vonulni, nem kívántuk idén is megtenni. A rosszban valami jó is legyen, ebben az osztályban tudomásunk szerint már lehet a Sport utcában mérkőzést rendezni.

Szurkolóink megértését, és türelmét kérjük, felelős döntést hoztunk Szigetszentmiklósért!

Az utánpótlás versenyeztetését az első csapattal kapcsolatos döntés nem befolyásolja, és a klub fenntartásából is jelentős anyagi támogatás mellett kivesszük a részünket.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz facebook oldalunkhoz ezen a linken!

Olvasói sztorik