NB III: megvan Szanyóék utódja a veszélybe került Kozármislenynél

Régi-új edző a kispadon.

Igaz, hogy Kozármislenyben Feleki Attila tulajdonos kivonulása miatt nagy kérdés, hogy milyen sors vár az NB II-ből kiesett labdarúgócsapatra, azért az új edzője máris megvan a harmadosztályra készülő gárdának. A Szanyó Károly, Sándor Tamás, párost épp az elődjük, Németh Zsolt követi a padon – írja a Bama.hu.

Hiába, van olyan, hogy az észérveket egyetlen pillanat alatt lesöpri az asztalról a szív. Mert azért valljuk be, nem sok olyan edzőt találnánk, aki logikus érvekkel meg tudná magyarázni azt, hogy miért is ül le a kozármislenyi focicsapat kispadjára. Persze ez nem is meglepő, hiszen a klubot huszonöt éve irányító tulajdonos, Feleki Attila a napokban bejelentette, hogy kiszáll a fociból, már keresi azt a személyt, aki átvenné tőle a csapatot, addig is senki nem tudja megmondani, milyen sors várhat a szebb napokat is megélt egyesületre, szóval nem csoda, hogy nem túl csábító most a baranyaiak padja.

Igen ám, csakhogy néha a szív mindent visz. Mint például Németh Zsolt esetében. Ő ugyanis elvállalta a nem éppen hálás feladatot, és korábbi segítőjével, Kovács Zoltánnal együtt máris munkába állt Kozármislenyben.

– Észérvet nem tudok mondani – válaszolta Németh Zsolt, amikor azt kérdezték tőle, miért lett újra a mislenyiek edzője. – Kozármislenyi vagyok, imádom a várost, a csapatot, korábban gyönyörű éveket töltöttem el itt, sok-sok szép sikerrel. Úgy voltam vele, hogy ha én nem vállalom el, akkor mégis ki? Szóval itt vagyok, és már nézelődök is, hogy kikkel tudunk majd csapatot építeni jövőre.

Címkék: kozármislenynb3