NB III

NB III: megvan Szanyóék utódja a veszélybe került Kozármislenynél

Régi-új edző a kispadon.

Igaz, hogy Kozármislenyben Feleki Attila tulajdonos kivonulása miatt nagy kérdés, hogy milyen sors vár az NB II-ből kiesett labdarúgócsapatra, azért az új edzője máris megvan a harmadosztályra készülő gárdának. A Szanyó Károly, Sándor Tamás, párost épp az elődjük, Németh Zsolt követi a padon – írja a Bama.hu.

Hiába, van olyan, hogy az észérveket egyetlen pillanat alatt lesöpri az asztalról a szív. Mert azért valljuk be, nem sok olyan edzőt találnánk, aki logikus érvekkel meg tudná magyarázni azt, hogy miért is ül le a kozármislenyi focicsapat kispadjára. Persze ez nem is meglepő, hiszen a klubot huszonöt éve irányító tulajdonos, Feleki Attila a napokban bejelentette, hogy kiszáll a fociból, már keresi azt a személyt, aki átvenné tőle a csapatot, addig is senki nem tudja megmondani, milyen sors várhat a szebb napokat is megélt egyesületre, szóval nem csoda, hogy nem túl csábító most a baranyaiak padja.

Igen ám, csakhogy néha a szív mindent visz. Mint például Németh Zsolt esetében. Ő ugyanis elvállalta a nem éppen hálás feladatot, és korábbi segítőjével, Kovács Zoltánnal együtt máris munkába állt Kozármislenyben.

– Észérvet nem tudok mondani – válaszolta Németh Zsolt, amikor azt kérdezték tőle, miért lett újra a mislenyiek edzője. – Kozármislenyi vagyok, imádom a várost, a csapatot, korábban gyönyörű éveket töltöttem el itt, sok-sok szép sikerrel. Úgy voltam vele, hogy ha én nem vállalom el, akkor mégis ki? Szóval itt vagyok, és már nézelődök is, hogy kikkel tudunk majd csapatot építeni jövőre.

Olvasói sztorik