NB III

„A jövőben nem fogom tovább finanszírozni a működést” – írta a mecénás

Feleki Attila csak egy törzsszurkoló szeretne lenni Kozármislenyben.

A Kozármisleny FC kiesett a másodosztályból, Feleki Attila mecénás pedig a klub honlapján megjelent közleményben bejelentette a kivonulását.

„Elbukott az utolsó déli bástya is egy egész régió futballjában, kiestünk. Tudom, most azt várja mindenki, a jövőről írjak, hogyan jutunk vissza, mi kell ehhez. Sajnálom, ha csalódást okozok, de a tényeket fogom leírni.

Rengeteg munkával, igazi támogató nélkül a saját erőmből és néhány barátom támogató munkájával eltüntettünk nagyon sok pénzbeli különbséget hosszú évekig a pályán, de ez most nem fog menni.

Megpályáztunk és megvalósítottunk számos fejlesztést, büszke leszek rá, hogy a támogatásomnak így óriási hozadéka volt; a kitűnő szereplésünk miatt stadiont és komoly fejlesztéseket kapott a városunk.

Szigorúan véve csak az önkormányzati és MLSZ-bevételekből az NB III-ban talán a középmezőny alját lehet megcélozni, de még az sem könnyű egy most széteső csapattal, merthogy hoztam egy döntést: a jövőben nem fogom tovább finanszírozni a működést.

Sajnálom azokat, akik velünk együtt szorítottak és bíztak egy pozitív jövőképben, de ezt most nem látom optimistán, és nem akarok senkit becsapni álmokkal.

Teljesen még nem látom a jövő klubjában sem a szerepemet, ezt el kell döntenie a következő néhány hétnek, de csak egy törzsszurkoló szeretnék lenni.

A felelősséget és munkát odáig vállalom, hogy a harmadosztálynak megfelelően egy komoly személyekből álló és kellően motivált menedzsmentet fogok a klub élére tenni, minden elszámolást kifizetést június 30-ig megteszek, és a kezükbe adom, hogy színvonalas utánpótlást és a lehetőségekhez képest egy tisztességes NB III-as csapatot építsenek.

25 évig ez volt szinte minden hétvégém, rengeteg estém vagy éjszakám, de egyszer mindenben jön változás, ez most eljött” – írta Feleki Attila.

Olvasói sztorik