NB III

Távozik a bajnokcsapat edzője

A Kazincbarcika trénerének nincs pro licence.

A Kazincbarcika vasárnap 3-0-ra legyőzte a Putnok csapatát, ezzel eldőlt, hogy megnyeri az NB III Keleti-csoportját és feljut a másodosztályba.

– Bízunk abban, hogy a helyi önkormányzat továbbra is mellettünk áll majd, hiszen a másodosztályban körülbelül dupla költségvetésre lesz szükségünk. Szeretnénk összerakni egy olyan hátteret, személyi összetételben is, ami garantálni fogja az NB II-ben való stabil bennmaradást – idézi Gulyás Tibor ügyvezetőt a Borsod Online.

– Ennek a városnak helye van a másodosztályban, de azt látni kell, hogy a jelenlegi NB II kőkemény bajnokság, és jövőre is az lesz. Az biztos, hogy az új szezonban már nem lehetek a csapat edzője, ugyanis a második vonalban pro licences trénert kell foglalkoztatni. Hogy ez a személy ki lesz, a klubvezetés eldönti – mondta Koleszár György szakmai igazgató.

– Örülök, hogy részese lehetek ennek a feljutásnak. Nem tagadom, egy kicsit hiányzik az NB I, a légkör. Ha erre gondolok, beugrik még a Honvéddal való Európa Liga-szereplés is, hogy focizhattam az Anzsi Mahacskala, Eto’o, Zsirkov és Traoré ellen, de sajnos hoztam a pályafutásomban egy-két rossz döntést ‒ közölte Faggyas Milán, akinek 49 élvonalbeli mérkőzés van a lábában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik