NB III

Több ezer Fradi-szurkoló lehet egy februári NB III-as meccsen

Az ultrák szervezkednek, a cél Mórahalom. Újra együtt a tábor?

A fradimob.hu honlapon jelent meg egy cikk, amelynek témája a Ferencváros II. mórahalmi vendégjátéka az NB III Közép csoportjában, február 26-án, vasárnap.

Emlékezhet rá mindenki, hogy a vénaszkenner és Kubatov Gábor elnök ellen tüntető fradisták már többször is feltűntek a kettes csapat meccsein, így volt ez Csepelen és Pécsett is. Több ezres nézőszámok jöttek akkor össze, erre Mórahalmon is lenne esély.

A holnap azt írja, hogy a környékbeli fradisták biztosan mennek a találkozóra, emellett többen elindulnak majd Pestről, Délvidékről, és a déli országrész szurkolói csoportjai is várhatóak.

Mint írják, „azoknak, akik szerint visszataszító az NB I-es Ferencváros, remek alkalom ez a szurkolásra, a barátokkal való találkozásra. Lehet csatlakozni, nem kell várni sem erre, sem arra, sem ránk.”

Hozzáteszik, hogy március 12-én pedig Békéscsabán lesz a Békéscsaba 1912 Előre II.-Ferencváros II. szintén NB III-as mérkőzés, amelyen a környékbeli fradistákat tömörítő EEC is megjelenik, hozzájuk is lehet csatlakozni.

Olvasói sztorik