NB III

NB III: a Facebook miatt hagytak ki edzéseket Borsodban

Végül senkivel sem bontottak szerződést Kazincbarcikán...

A napokban elterjedt a hír, hogy a harmadosztályú Kazincbarcika vezetősége elbocsátotta négy labdarúgóját (Farkas Jánost, Odrobéna Pétert, Turcsik Tamást és Varga Bencét) egy közösségi oldalon megjelent kép, illetve az ahhoz fűzött hozzászólások miatt.

Az ügyben Gulyás Tibor, a KBSC FC Kft. ügyvezetőjea klub honlapján elmondta, hogy valóban felkerült az internetre egy kép, és ehhez születtek bizonyos hozzászólások, vélemények, amelyekről úgy gondolják, hogy nem voltak szerencsések.

– A klub vezetése hónapokkal ezelőtt meghatározott egy célt, hogy három éven belül a csapat jusson fel az NB II-be, és ehhez igyekszik megteremteni a lehető legjobb feltételeket. A játékosokat is úgy választottunk ki a nyáron, hogy ezzel a feladattal azonosulni tudjanak mind emberként, mind pedig szakmailag. Ezen célkitűzés csakis úgy érhető el, ha mindenki, vezető, edző, játékos egy irányba húz, egy irányba gondolkodik, ha egység van a pályán és az öltözőben egyaránt. Elvárjuk minden játékostól, hogy ennek szellemében végezze az edzésmunkát és teljesítsen a pályán.

– Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy klubunk senkivel sem bontott szerződést, mind a négy játékos továbbra is a keret tagja – hangsúlyozta Gulyás Tibor. – Az eset miatt az a döntés született, hogy amíg nem zárul le az ügy, addig nem látogathatják az edzéseket, így kedden és szerdán a szóban forgó futballisták nem vettek részt a foglalkozásokon. Csütörtöktől azonban már újra együtt készülhetnek a többiekkel, azt követően, hogy egy belső beszélgetés során elmondtuk a véleményünket a játékosoknak, akik megértették az érveinket. Ezzel a magunk részéről az ügyet lezártnak tekintjük és kizárólag a hétvégi mérkőzéssel vagyunk hajlandóak foglalkozni.

Olvasói sztorik